logo Forside

 logo Korpset

 logo Jubileums-CD

 logo Opptredner

 logo Historikk

 logo Bilder

 logo Styret

 logo Kontakt oss

 logo Gjestebok

 logo Linker

 logo Sponsorer

 logo MedlemssideHistorikk

Gubbiaden 2006
11. mars 2006

11. mars var det igjen på tide å bli med på konkurranse. Skudeneshavn Musikkorps er et korps som ikke skal være med på konkurranser, men Gubbiaden i Stavanger er en så totalt useriøs konkurranse at der kan til og med vi være med.

Det hele starter på fergen hvor vi begynner våre forberedelser. Etter innsjekking på hotell og litt stell er det klart for å spille litt og høre på de andre spille og opptre. Her er det mye poeng å score for show, og det får utløp i mange pussige og helsprø opptredner.


I år var vi 100-års jubilanter. Derfor kledde vi oss stilrent etter datidens kleskode med vest og bowlerhatt.

Etter at alle har gjort sitt, så er det den ikke helt ubestikkelige dommeren som skal si sitt. Han deler ut noen få seriøse premier og så strør han om seg med permier for alt mulig rart som han finner på. Til slutt summerer han opp og det blir kåret en vinner. I år kom det tre korps med samme poengsum. Dermed ble det SMS-avstemming om hvem som skulle få førsteplassen.

I år fikk vi bl.a. premien for beste musikalsk utførelse, og det er vi jo litt stolte av...

Etter at permiene er delt ut er dansemusikken i gang. Da er det dans og kos til de stenger. Som regel gir vi oss ikke så veldig lett og havner som regel på hotellet og gjør livet utrygt for de andre gjestene på hotellet.

I år fikk vi til og med celebert besøk. Det var ikke President Bysj, men han lignet fælt.


Der skjer nye rart på hotellrommene etter at konkurransen er over. Og her er noe av det rareste som er skjedd...

Tilbake.